Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Села з перчинкою: як на Закарпатті виготовляють паприку

У Великій та Малій Доброні, що на Ужгородщині, щороку виготовляють до 150 тонн солодкої паприки. Ці овочі вирощують тут у кожному дворі десятиліттями.

Перець став своєрідним брендом цих двох сіл. А самі населені пункти вважають закарпатською столицею солодкої приправи.

Читайте також:
Як живуть "капустяні бізнесмени" Закарпаття

Червону паприку тут сіють гектарами. І щовересня солодкому перцю присвячують колоритний фестиваль. Більше – у сюжеті "Сіріусу".

 

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", у теплицях Заріччя дозріває новий урожай.

Новини Закарпаття  у твоєму Viber.