Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Жителі мікрорайону Росвигово сидять без води на травневі свята?

Жителі мікрорайону Росвигово сидять без води на травневі свята?

Вже протягом кількох днів на адресу редакції інтернет-видання "Панорама Мукачева" надходять скарги від невдоволених мукачівців. Місцеві жителі стверджують, що в мікрорайоні Росвигово починаючи з 25...

Вже протягом кількох днів на адресу редакції інтернет-видання "Панорама Мукачева" надходять скарги від невдоволених мукачівців. Місцеві жителі стверджують, що в мікрорайоні Росвигово починаючи з 25 квітня припинилося регулярне постачання води.

Одні місцеві жителі вважають, що проблеми з водою почалися після відкриття фонтану на площа Злагоди, інші ж стверджують, що проблеми почались ще раніше. Зокрема, вчора, на адресу нашого ресурсу надійшов лист від читача наступного змісту (лист подається без редакційних правок):

"На вулиці Підопригори (будинок №7)  припинилося регулярне постачання води ще з 25 квітня. Відключати воду почали без попередження, за невідомим нікому графіком. 1 травня воду відключили взагалі, майже на цілий день. О 10 годині 00 хв. води в кранах уже не було, не з′явилася вона і ввечері.

На телефонні дзвінки диспетчер відповідає, що зробити нічого не може, бо така вказівка керівництва. А спробувати вирішити цю проблему вона пропонує після свят, на прийомі у начальника водоканалу, якому дуже «паралельно»: чи є у Мукачеві вода, чи немає. Тож на свята мешканці гарантовано будуть сидіти без води. До начальника додзвонитися неможливо, бо він відпочиває. Жителі багатоповерхівок сидять без води, а начальника Кандибу Д.І. це не хвилює, його підлеглі вирішити нічого не можуть.

1 травня – День трудящих, а мукачівці - без води! Як оплачувати послуги- то згадують про мешканців, а як надавати послуги, то керівництво – відпочиває.

Чи можемо ми у своєму місті отримати за власні кошти якісні послуги? І щоб керівництво не відпочивало, коли його підприємство не справляється з роботою!", - зазначено в листі обуреного мешканця мікрорайону Росвигово.