Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські провели рейд на ринку "ГІД" у Мукачеві

Поліція Мукачева спільно з представниками міграційної служби провела рейд на ринках міста. Правоохоронці перевіряли документи у громадян іноземних держав щодо законності їх перебування на території України. 

Заходи з виявлення іноземців чи осіб без громадянства на території області триватимуть до кінця травня. За цей період поліцейські обстежать всі можливі місця скупчення нелегалів – продуктові та речові ринки, торгові майданчики, готелі, залізничні вокзали, автостанції.

Читайте також:
У Мукачеві поліція спіймала двох нелегалів на даху вантажівки

"Також працівники поліції перевірятимуть автомобілі з іноземною реєстрацією та осіб, які ними керують, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. – Усі порушники міграційного законодавства будуть притягнуті до відповідальності, а при необхідності видворені за межі України".

Наразі в Мукачеві виявлено три порушення, кваліфіковані за ч.1 ст.203 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України).