Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція заступила на охорону виборчих дільниць

Від сьогодні поліція Закарпаття розпочала охороняти виборчі дільниці. У кожному територіальному підрозділі поліції зранку провели відповідний інструктаж для особового складу, який забезпечуватиме охорону громадського порядку на виборчих дільницях.

Усім поліцейським, які працюватимуть на виборчих дільницях, роздано друковані пам’ятки, в яких чітко розписано весь алгоритм дій на виборчій дільниці. Також керівники наголосили на неухильному дотриманні законності, забезпеченні правопорядку, особистій відповідальності за ситуацію на дільниці.

Читайте також:
Продаж голосу на виборах: яке покарання загрожує українцям

Нагадаємо, що з 23 березня поліція Закарпаття взяла під охорону всі 6 окружних виборчих комісій, а з 25 березня правоохоронці краю переведені на посилений варіант несення служби. З часу завезення виборчих бюлетенів з ОВК на 811 виборчих дільниць правоохоронці здійснюватимуть їх цілодобову охорону аж до завершення процесу голосування та підрахунку голосів.

Разом із тим, як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, правоохоронці залишаються поза політикою і у сам виборчий процес не втручатиметься.

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", на Закарпатті журналісти знайшли села, жителі яких не знають, коли відбудуться вибори Президента України.