Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Через незвичну страву, яка підкорила серце ревізора на Закарпатті, розгорівся справжній скандал

Через незвичну страву, яка підкорила серце ревізора на Закарпатті, розгорівся справжній скандал

Вчора, 7 жовтня, на "Новому каналі" показали програму "Ревізор", в якій проводили інспекцію закладів Ужгорода. Ведучою ювілейного 10 сезону програми стала Юлія Панкова.

В першому випуску вона перевірила популярні заклади обласного центру Закарпаття, які люблять місцеві жителі і туристи, а також відвідала корчму "Підкова" у Перечині. Саме там ведуча вперше скуштувала справжні жаб’ячі лапки, приготовані за французьким рецептом. Це коронна страва корчми "Підкова".

Читайте також:
Ревізор в Ужгороді: які заклади отримали відзнаку, а які зганьбилися

На цей делікатес з’їжджаються туристи з усієї України і Юлія Панкова вирішила не залишатися осторонь. І не розчарувалася: жаби виявилися неймовірно смачними і ніжними. Але на цьому гарні новини для неї закінчилися: давно немитий фритюр, відсутність стікерів і брехня директора закладу привели корчму "Підкова" в ток-шоу "Страсті за ревізором".

Але виявилося, що неохайна кухня лише вершина айсберга. Незаконний бізнес, який стоїть за смачними жабами, шокував Сергія Притулу і Юлію Панкову. У чому секрет ніжного делікатесу корчми "Підкова" і чому ведуча закликала правоохоронців звернути увагу на цей заклад і на діяльність жителів одного із закарпатських сіл – дивіться у відео.