• Головна
  • Життя
  • Через незвичну страву, яка підкорила серце ревізора на Закарпатті, розгорівся справжній скандал

Через незвичну страву, яка підкорила серце ревізора на Закарпатті, розгорівся справжній скандал

Через незвичну страву, яка підкорила серце ревізора на Закарпатті, розгорівся справжній скандал

Вчора, 7 жовтня, на "Новому каналі" показали програму "Ревізор", в якій проводили інспекцію закладів Ужгорода. Ведучою ювілейного 10 сезону програми стала Юлія Панкова.

В першому випуску вона перевірила популярні заклади обласного центру Закарпаття, які люблять місцеві жителі і туристи, а також відвідала корчму "Підкова" у Перечині. Саме там ведуча вперше скуштувала справжні жаб’ячі лапки, приготовані за французьким рецептом. Це коронна страва корчми "Підкова".

Читайте також:
Ревізор в Ужгороді: які заклади отримали відзнаку, а які зганьбилися

На цей делікатес з’їжджаються туристи з усієї України і Юлія Панкова вирішила не залишатися осторонь. І не розчарувалася: жаби виявилися неймовірно смачними і ніжними. Але на цьому гарні новини для неї закінчилися: давно немитий фритюр, відсутність стікерів і брехня директора закладу привели корчму "Підкова" в ток-шоу "Страсті за ревізором".

Але виявилося, що неохайна кухня лише вершина айсберга. Незаконний бізнес, який стоїть за смачними жабами, шокував Сергія Притулу і Юлію Панкову. У чому секрет ніжного делікатесу корчми "Підкова" і чому ведуча закликала правоохоронців звернути увагу на цей заклад і на діяльність жителів одного із закарпатських сіл – дивіться у відео.