Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Після конфлікту з матір’ю, із дому втекли три сестри

Співробітники ювенальної поліції Ужгородського районного відділення та Головного управління Нацполіції області розшукали трьох дівчат – рідних сестер, які пішли з дому у селі Великі Геївці Ужгородського району і не повернулися. Про їх зникнення заявила мати.

Вчора, 17 жовтня, близько 16:45 год до поліції надійшло повідомлення про зникнення трьох неповнолітніх дівчат, мешканок с.Великі Геївці Ужгородського району. Про зникнення дітей,  віком 9, 11 та 13 років заявила 34-річна мати-одиначка, – йдеться у повідомленні іідділу комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Посварилась з батьками та пішла з дому, — на Закарпатті відшукали зниклу дівчину

На пошуки дівчат були негайно орієнтовані працівники групи реагування патрульної  поліції, сектору карного розшуку, дільничні офіцери та слідчо-оперативна група Ужгородського  відділення поліції. За кілька годин пошуків неповнолітніх школярок знайшли. Як з’ясували правоохоронці, після конфлікту з матір’ю діти пішли з дому до своєї тітки, яка мешкає у сусідньому селі – Сторожниці. 

З дітьми та їхньою матір’ю поліцейські провели профілактичну бесіду про недопущення таких випадків у майбутньому. Дівчата зараз знаходяться вдома, їхньому життю  та здоров’ю загрози нема.

Щодо матері, у поліції  вирішується питання про притягнення її до відповідальності за ст.184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).