Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві відкрили аквапарк: що про нього відомо

У Закарпатті донедавна діяв лише один аквапарк "Косино". Відкрили його минулого літа на Берегівщині. Але вже зараз їх кількість збільшується. А вчора, 28 грудня, відкрили "Aqua City" (Аквасіті – укр.) – комплекс відпочинку у Мукачеві.

Читайте також:
У Мукачеві збудують аквапарк, басейн та новий торговий центр

Що відомо про комплекс відпочинку "Aqua City" у Мукачеві?

Нещодавно у соцмережі Фейсбук почали активно обговорювати рекламний білборд про відкриття "Aqua City".

Згодом стало відомо, що під такою назвою у Мукачеві діятиме аквапарк. Знаходитиметься він по вулиці Підловачній (це біля торгового центру "Епіцентр", що на трасі Київ – Чоп).

Один із користувачів навіть оприлюднив приблизний екстер’єр аквапарку.

Відпочинковий комплекс включає в себе басейн для дорослих, кілька дитячих басейнів, джакузі і сауни. Не виключено, що влітку функціонуватимуть і басейни під відкритим небом та гірки.

Варто зазначити, що відкриття басейнів для міста Мукачева вельми актуальне, оскільки після закриття басейну СОК ДЮСШ у місті функціонував лише один басейн у закритому приміщенні – "Антарес", а влітку під відкритим небом у Мукачеві приймав відвідувачів тільки басейн "Авангард".

Орієнтовні ціни та графік роботи: аквапарк "Аквасіті" у Мукачеві

Вартість однієї години для дорослого – 150 гривень. Якщо замовляєте дві години – 280 гривень. Для дітей від 3 років година відпочинку коштує 100 гривень.

Читайте також:
Аквапарк "Косино": ціна, графік роботи та довжина гірок

За інформацією інтернет-видання "PMG.ua", зараз у Мукачеві триває будівництво ще одного великого аквапарку. Знаходитиметься він біля СОК ДЮСШ.

Щодо безспосередньо дитячо-юнацької спортивної школи, то на її території триває реконструкція термального басейну. Проектом передбачено розділення існуючої чаші басейну на дві менші розміром 15 на 14 метрів для термальної води та розміром 15 на 25 метрів – для прісної. Також на території передбачено будівництво адмінкорпусу, душові, роздягальні, санвузли та ін.

Зазначимо, у суботу, 28 грудня, комплекс відпочинку "Aqua City" вже відкрили. Про це йдеться на сторінці аквапарку в одній із соціальних мереж.