Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція знайшла 13-річного хлопчика, який пішов із дому

Вчора, 4 січня, до Ужгородського відділення поліції надійшло повідомлення зі служби у справах дітей про те, що з сім’ї у селі Червоне,  яка опинилась у складних життєвих обставинах, ще 25 грудня 2019 року зник неповнолітній хлопчик.

На пошуки дитини одразу було орієнтовано наряди правоохоронців. Поліцейські Ужгородського відділення поліції, роти поліції особливого призначення, ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області перевірили вулиці, наближені до місця зникнення хлопчика, покинуті будинки в населеному пункті, де мешкає родина.

Читайте також:
Дівчину, яку декілька днів розшукували, знайшли

Сьогодні, 5 січня, хлопчика знайшли у обласному центрі Закарпаття, на вул.Льва Толстого, неподалік музично-драматичного театру. Неповнолітній не розповідає про свій вчинок, повідомивши, що увесь цей період часу проживав у знайомих в Ужгороді.

Наразі працівники поліції з’ясовують, з яких причин дитина покинула домівку. Відомо, що мати одна виховує трьох дітей. Окрім старшого сина, вдома ростуть ще дві дівчинки, віком 11 та 2 роки.

Читайте також:
Поліція знайшла хлопця, який пішов до школи і не повернувся

Правоохоронці Закарпаття провели з матір’ю профілактичну бесіду про неприпустимість такої поведінки відносно виховання дітей. Також поліцейські будуть ініціювати у соціальній службі розгляд питання щодо позбавлення її батьківських прав.

"Зараз дитину влаштовують у дитячий притулок. Життю та здоров’ю хлопчика загрози нема", – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.