Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські освітяни перемогли на Всеукраїнській профспілковій галузевій спартакіаді

Закарпатські освітяни перемогли на Всеукраїнській профспілковій галузевій спартакіаді

Завершилися змагання III Всеукраїнської спартакіади серед членів Профспілки працівників освіти і науки України, в якій взяли участь освітяни усіх областей та міста Києва.За результатами спартакіади І місце в загальнокомандному заліку зайняла Закарпатська обласна організація профспілки працівників освіти і науки (голова Тетяна Повханич).

"Найбільш успішно наші спортсмени виступили у змаганнях з волейболу, де зайняли ІІ командне місце (капітан команди Василь Іванко). Крім того, вони були четвертими у шахах, п’ятими – у змаганнях з настільного тенісу та плавання тощо", – повідомили у прес-центрі Закарпатської облпрофради.

Читайте також:
Відомо, які вчителі отримають від держави разову допомогу у 21 тисячу гривень

Успішно виступили освітяни Закарпаття і у складі збірної команди Профспілки працівників освіти і науки України у місті Варна (Республіка Болгарія)  на XV Міжнародних змаганнях вчителів. У змаганнях з настільного тенісу вчитель з Виноградівського району Золтан Сіладі  став чемпіоном змагань серед команд та бронзовим призером в індивідуальному турнірі.

Керівник шахового гуртка Будинку школярів Мукачева Андрій Вачиля  був нагороджений золотою медаллю за перемогу в індивідуальних змаганнях з шахів та срібною – за друге місце серед команд в цьому виді спорту. Друге місце у змаганнях з плавання зайняв директор Берегівської ЗОШ І-ІІІ ступеня №5 Олександр Фатула. Крім того, разом із своєю колегою по команді – Алісою Кочемба – вчителькою  з Ужгорода – вони стали бронзовими призерами комбінованої естафети з плавання. 

Підсумки Всеукраїнської галузевої спартакіади підбито на засіданні Президії ЦК профспілки працівників освіти і науки України. За  перемогу у загальнокомандному заліку голова Профспілки працівників освіти і науки України Георгій Труханов вручив красень-кубок голові Закарпатської обласної організації галузевої профспілки Тетяні Повханич.

Нагадаємо, усіх вчителів зобов’яжуть проходити атестацію.