Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівництво поліції Мукачева відсторонили через перестрілку 7 лютого

Керівництво поліції Мукачева відсторонили через перестрілку 7 лютого

Начальник обласної поліції Олександр Канцідайло сьогодні під час сесії розповів депутатам про події 7 лютого в Мукачеві, почавши з того, що ті події показали, які є недоліки в роботі поліції. Призначена службова перевірка, все керівництво відсторонене, один прийняв рішення про вихід на пенсію. Наразі призначений новий виконуючий обов’язки начальника Мукачівського відділу поліції.

У ході розслідування мукачівських подій опитали вже понад 100 осіб, провели обшуки, численні експертизи. Опитані свідки, проведені обшуки по місцю проживання учасників, проведені експертизи. Починаються відпрацювання по всій області.

Читайте також:
"Коли ужгородці починають пити ранкову каву, мукачівці вже закінчують першу перестрілку", – у соцмережах жартують про стрілянину в Мукачеві

8 лютого трапилася ще одна подія, яка пов’язана з попередньою – затримання на посту: поліція зі спецпризначенцями затримали 7 осіб, які були озброєні й на двох автомобілях намагалися наїхати на працівників поліції та застосувати зброю.

Розслідується факт замаху на вбивство працівників поліції. Вилучили з автомобілів зброю – автомат, пістолети. Водіїв затримали та помістили до ІТТ. Вчора, 10 лютого, було обрано запобіжні заходи водіям у розмірі по 315 тис грн.

Читайте також:
Стрілянина у Мукачеві: з’явилось відео затримання осіб, які можуть бути причетними до перестрілки

"Наразі правоохоронними органами розглядаються дві версії вказаного злочину – це вчинення злочину на ґрунті конфлікту між особами, які займаються злочинною діяльністю на території Мукачева й усієї Закарпатської області, та злочин, який вчинено на замовлення. Зараз у справі відбуваються відповідні експертизи, допитано понад сотню осіб", – зазначив Олександр Канцідайло.

Версію про "спробу встановлення контролю над областю" керівник поліції Закарпаття назвав "версією ЗМІ". Хоча саме у відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що правоохоронці "провели спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які планували встановити контроль над регіоном".