Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Спецоперації на Закарпатті: дружина затриманого мукачівця розповіла про те, що трапилось

Спецоперації на Закарпатті: дружина затриманого мукачівця розповіла про те, що трапилось

Спецоперації на Закарпатті: дружина затриманого мукачівця розповіла про те, що трапилось

Уже кілька днів і регіональні, і всеукраїнські ЗМІ повідомляють про події, які сколихнули все Закарпаття. Йдеться про стрілянину у Мукачеві 7 лютого. У п’ятницю вранці на вулиці Сеченова з автомата стріляли в автівки, в одній із яких був Артур Пашкуляк. Внаслідок стрілянини Артура та його охоронця поранили. Але всі залишились живі. Наразі поліція шукає нападника. До речі, його зафіксували камери відеоспостереження.

ВІДЕО ДНЯ

Того ж дня у Мукачеві терміново зібрали сесію міськради і звернулись до Володимира Зеленського. Після цього Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков наказав відправити у Мукачево спецпідрозділи поліції та Нацгвардії.

Читайте також:
Стрілянина у Мукачеві: оприлюднено фото одного з поранених
Реклама

А вже наступного дня, 8 лютого, у Нижніх Воротах Воловецького району правоохоронці й спецпризначенці провели спецоперацію для затримання учасників злочинного угруповання, які, як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, планували встановити контроль над регіоном.

За інформацією правоохоронців, учасники організоваої злочинної групи були озброєні, тому прийняли рішення про залучення до поліцейської операції спецпідрозділ КОРД та роту особливого призначення поліції області. Також, як зазначили в прокуратурі області, в цих автівках могли переміщатись особи, причетні до нещодавньої стрілянини в Мукачеві.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві сьогодні проводять обшуки. Працюють спецпризначенці

"Під час затримання особи, які перебували в автомобілях, чинили озброєний опір та намагалися втекти з місця події", – йдеться у повідомленні поліції. Водіїв "Mercedes-Benz" та "Toyota Land Cruiser" – закарпатця та вінничанина – затримали. Відомо, що затриманим закарпатцем виявився Євген Дребітко із Мукачева.

Спецоперації на Закарпатті: дружина затриманого мукачівця розповіла про те, що трапилось – 01
Реклама

Журналісту телеканалу "Перший кабельний" вдалось поспілкуватися із дружиною затриманого Євгена Дребітка – Іриною. Жінка каже, що не розуміє, за що затримали її чоловіка. Крім того, в інтерв’ю вона розповіла і про саме затримання, і про конфлікт Дребітка із Пашкуляком, і чимало іншої інформації. Пропонуємо переглянути відео "Першого кабельного".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно