Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В.о. голови Закарпатської ОДА терміново звернувся до краян

В.о. голови Закарпатської ОДА Олексій Гетманенко звернувся до краян. У зверненні він попросив закарпатців залишатись вдома, аби не наражати себе на небезпеку.

"Дорогі закарпатці! Щиро вдячний кожному, хто сумлінно дотримувався умов карантину на минулих вихідних. Вас було більшість. І завдяки вашій свідомій позиції, нам сьогодні вдається утримувати ситуацію під контролем.

Динаміка захворювання у нашій області зростає щодня, кількість хворих збільшується! Тому вкрай важливо не допустити катастрофічних наслідків порушення карантину під час відзначення світлих Великодніх свят", – йдеться в зверненні керівника краю.

Читайте також:
У Мукачеві на вихідні перекриють деякі вулиці та закриють церкви

"Звертаюся до кожного, дорогі закарпатці! Наполегливо прошу у ці святкові дні провести час у тісному родинному колі, адже розуміння того, що найдорожчим для кожного з нас є здоров’я та життя наших близьких, повинно бути на першому!

Під час моєї зустрічі із представниками духовенства, була озвучена пропозиція освячувати пасхальний кошик головами родин удома. Підтримайте і ви цю пропозицію!

Наголошую, що пік епідемії коронавірусу припадає саме на великодні вихідні.

У ці дні органи правопорядку будуть працювати у посиленому режимі. У містах буде посилено роботу органів Нацполіції", – зазначає Гетманенко.

Також в.о. голови ОДА зазначив, що вирішено в ці святкові дні – із 13 години 18 квітня до 6 години ранку 21 квітня – рекомендувати закрити магазини та інші місця торгівлі.

Це необхідно аби уникнути можливого скупчення людей!