Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Словаччина відновлює роботу КПП «Убля» та «Вельке Слеменце»

Вчора голова Закарпатської ОДА Олексій Петров анонсував відкриття кордону зі Словаччиною. Сьогодні ж у пресслужбі Чопського прикордонного загону цю інформацію підтвердили.

Відповідно до інформації, наданої Прикордонною поліцією Словаччини, з з 01.01 (київського часу) 1 червня 2020 року Словацька сторона відновлює функціонування пункту пропуску «Убля» (з нашого боку – «Малий Березний») та з 09.00 (київського часу) 1 червня 2020 року «Вельке Слеменце» (з нашого боку – «Малі Селменці»).

Читайте також:  Крики та штовханина: що коїться на КПП "Тиса"

При цьому нагадуємо, що роботу пунктів «Малий Березний» і «Малі Селменці» на території України відновлено з 29 травня цього року. Пункт пропуску «Чієрна над Тисоу – Чоп (Страж)» залишається закритим для пасажирського залізничного сполучення.

Як зазначають словацькі колеги, наразі на їхню територію можуть потрапити лише ті іноземці, що мають дозвіл на тривале перебування або транзит, або ж особи, щодо яких було зроблено виключення відповідним міністерством.

Також подорожнім, які прямують на в’їзд у Словаччину та використовують додаток «Розумний карантин», рекомендується завантажувати його перед пунктом пропуску «Вишнє Нємецьке – Ужгород», оскільки на території цього пункту пропуску слабке покриття сигналом операторів мобільної мережі.