Шоу "Мастер Шеф Професіонали": відомо, чи увійшов мукачівець до 20-ки проєкту
У суботу, 13 лютого, на відбувся другий випуск кулінарного шоу МастерШеф. Професіонали-3. Судді Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська обрали двадцятку кращих кухарів, які будуть боротися за головний приз. Досвідченим кухарям потрібно було приготувати по п’ять амісбушів (маленька легка закуска, подається як комплімент від шеф-кухаря перед подачею основних страв). Ще на етапі кастингу учасники отримували пов’язки жовтого, червоного, синього або зеленого кольору. Кожен колір — перевірка на якості, яких, на думку суддів, не вистачає учасникам. Профі, яким дісталися сині пов’язки, працювали з монопродуктами. Вони розділилися на три команди, а під коробками знайшли лише один продукт, із якого потрібно приготувати кулінарний моношедевр. Команда синіх складалася з трьох учасників: Елеонори Баранової, Ігоря Міщенка та Руслана Яковлева. Під своєю коробкою вони знайшли цікавий монопродукт — гарбуз. За годину учасники приготували копчений гратен з гарбуза з винним соусом та карамелізованим насінням. Ектор наголосив, що візуально страва виглядає не ідеальною через вибір тарілки, а от смак вдався професіоналам на всі 100%. Тож, мукачівець, Ігор Міщенко потрапив до 20-ки кулінарного шоу та боротиметься за головний приз.
Довідка: Ігор родом з Мукачева, йому 32 роки. На кухні працює ще з часів навчання на першому курсі училища. Став кухарем, бо мама сказала, що завжди буде ситим, а він завжди голодний. Перше місце роботи – чебуречна. Потім опинився в піцерії, далі потрапив на кухню ресторану. Багато вчився і пробував різну їжу по ресторанах. Роботи не боїться. Може приготувати страву за фото або описом. Уже 10 років є шеф-кухарем ресторану «Бульвар». Крім того входить до атестаційної комісії ПТУ, у якому навчався. Володіє власною м’ясною крамницею на ринку.