Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вячеслав Шутко готовий забезпечити демократичні вибори у своєму окрузі

Днями у Російському драматичному театрі Мукачева відбулися загальні збори-навчання для членів дільничних виборчих комісій та активістів Партії регіонів. Зал на 300 чоловік був вщент заповнений,...

Днями у Російському драматичному театрі Мукачева відбулися загальні збори-навчання для членів дільничних виборчих комісій та активістів Партії регіонів.

Зал на 300 чоловік був вщент заповнений, учасники позаймали навіть місця на балконах.

Відкрив урочисте засідання начальник окружного штабу округу №69 від Партії регіонів Іван Чубирко. У своєму виступі він зазначив, що спільним завданням є юридично грамотно провести чесні і прозорі вибори, забезпечивши таким чином волевиявлення виборців. Також Іван Іванович представив своїх заступників: керівника напрямку по роботі з ДВК Катерину Іванчо та керівника напрямку по юридичних питаннях Валерія Бородія.

Навчання провела Катерина Василівна, яка розділила виступ на два етапи – підготовка до виборів та день голосування. Акцентувала увагу членів дільничних комісій на нововведення Закону України «Про вибори народних депутатів». А також розповіла про основні види порушень, на які треба звертати увагу в першу чергу.

На завершення зборів слово було надано кандидату у народні депутати України по виборчому округу №69 Вячеславу Шутку. Він ще раз підкреслив, що основною метою зустрічі є забезпечення чесних виборів:

- Робота членів дільничних комісій, штабу, спостерігачів та активу партії має бути синхронною. Тільки так ми зможемо забезпечити в Мукачеві демократичні вибори.

Прес-служба кандидата у народні депутати України