Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Old CONTINENT – це один із найвишуканіших ресторанів краю. Не дарма він єдиний із усієї когорти ресторанів Закарпаття входить в ТОП-100 ресторанів України.

Old CONTINENT – це один із найвишуканіших ресторанів краю. Не дарма він єдиний із усієї когорти ресторанів Закарпаття входить в ТОП-100 ресторанів України.

Авторитетне видання "Новое время", яке щорічно складає список найкращих ресторанів країни, відгукується про Old CONTINENT як про найфешенебельніший ресторан Ужгорода, що працює при однойменному готелі, який має 5 зірок.

Якщо коротко, то ресторан можна охарактеризувати так – кілька різнопланових залів із вишуканим інтер’єром, надзвичайно красивий літній майданчик у внутрішньому дворику.

Ресторан позиціонує себе як заклад із європейською, українською та закарпатською кухнями.

Тепер трохи детальніше. Загалом у "Олд Континенті" є чотири зали різної місткості: "Європейська зала" для повсякденного відвідування, "Le Salon Métropole" – для вишуканих застіль, банкетів чи конференцій, VIP-зала "London" – для закритих зустрічей і важливих перемовин та "Онікс", виконанана у романтичному стилі з панорамним видом.

Є ще у ресторані затишне місце для зустрічей ділового характеру – зал "Library Lounge". Тут на ваш вибір кава, чай, винна карта чи багато інших напоїв. А ще десерти та інші закуски.

Варто відзначити, що у період з травня по листопад тут працює тераса "Три Грації", що знаходиться у внутрішньому дворику готелю-ресторану. Загалом тераса розрахована на 90 відвідувачів.

Щодо меню ресторану. Особливу увагу ресторан звертає на якість страв. Вишукані авторські страви, і не тільки, готуються із відбірних продуктів.

Тут можна ситно поснідати. Різноманітні сендвічі, яєчня, салати, млинці, сирники – вибір досить великий.  На офіційному сайті готелю зазначається, що сніданки у форматі шведського столу сервіруються з 7:30 і до 11:00 на літній терасі "Три грації", а восени та взимку – у "Європейському" залі. Відвідувачам також пропонуються гарячі страви у форматі A la Carte.

Якщо ви захотіли вишуканих страв – тоді питайте щось із "The Fusion Menu". Тут вам і смажене філе оленини у фундуковому маринаді, і каре баранини-гриль і середземноморський суп на основі томатів з морепродуктами та лососем та ін.  

Є в меню й інші страви шеф-кухаря ресторану "Олд Континент" із новаторськими ідеями, які увібрали в себе всі тенденції світової кулінарії. Широко представлені страви також української та закарпатської кухонь. А ще дитяче меню, десертна карта, карта вин, кавова карта.

Ресторан "Олд Континент" гарно підходить для проведення різноманітних заходів: вишуканих бенкетів, урочистих подій, фуршетів. На сайті ресторану також відзначається, що в них можна проводити модні покази, різні презентації, аукціони або симпозіуми. І все це пройде на найвищому рівні.

Кілька залів ресторану підходять для проведення весіль: від 12 осіб в елегантному VIP-залі – до 120 людей – на літній терасі у відкритому чи закритому варіанті.

Old CONTINENT – це не лише ресторан, а й готель, фітнес-простір, спа-комплекс… Тут є навіть власний бутик, у якому можна придбати одяг знаних брендів, взуття, сумки, гаманці, сонцезахисні окуляри, парасолі, годинники та навіть парфуми.

Ціни у ресторані дивіться на офіційному сайті.