Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 312 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 15 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 13 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 2000+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
"Velure" (або ж Велюр українською) – це готельно-ресторанний комплекс європейського рівня. Тут смачно готують та гостинно приймають.

"Velure" (або ж Велюр українською) – це готельно-ресторанний комплекс європейського рівня. Тут смачно готують та гостинно приймають.

Перше, що кидається в очі – це вишуканий дизайн закладу. Як ззовні, так і всередині він виглядає по-європейськи вишукано. Окремо хочемо звернути увагу на банкетну залу – вона світла і простора. Це чудове місце для проведення весіль, днів народжень та інших івентів.

В меню ресторану "Велюр" представлені страви української, італійської та закарпатської кухонь. Розглянемо трохи детальніше і розпочнемо із салатів.

На вибір гостей закладу з десяток позицій найменувань салатів. Приміром, відвідувачі можуть замовити фірмовий салат "Велюр" (смажений лосось, мікс-салат, помідори, перець, огірки, авокадо) або ж традиційні салати "Грецький" чи "Цезар". Є ще салат з креветками, салат зі смаженої індички чи вишукані салати "Вітель Тонату" та "Кус-кус".

У ресторані "Velure" можна скуштувати також смачні пасти, як от пасту з креветками, Болоньєзе, Карбонара, пасту з лососем та ін. Є в меню і різотто (з білими грибами під вершковим соусом або ж з курячим філе та ніжним соусом карі).

Любителі став на мангалі можуть замовити різні види шашлика (свинного, курячого, з індички, з телятини), кілька видів стейків та лавашів.

Є ще у меню страви з м’яса:

  • телячі медальйони з гірчичним соусом;
  • вирізка зі свинини з овочами в карамельній глазурі;
  • телятина фарширована моцарелою та печінкою під грибним соусом та ін.

з птиці:

  • філе індички фаршироване фуагрою;
  • філе куряче фаршироване шпинатом та сиром моцарела під соусом дорблю;
  • медальйони з індички під ожиновим соусом та ін.

та страви з риби:

  • філе лосося-гриль під вершковим соусом та шпинатовій подушці;
  • короп з овочами;
  • форель (на грилі або ж на пару).

У меню широко представлені закарпатські страви, як от бограч, банош з бринзою та шкварками, різні бульйони та ін.

Якщо ви завітали у ресторан "Велюр" із дітками, то для них також знайдуться страви до смаку. Адже заклад спеціально розробив дитяче меню. Дітлахи можуть вибрати різні смачні і корисні салати, сирні кульки, кашу, картопляне пюре… А ще нагетси курячі, котлети на пару, млинці та багато іншого.

Якщо ви завітали з друзями, то маєте змогу приємно провести час, при цьому смакуючи одним із численних кавових напоїв або ж коктейлем.