Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
Ресторан "Мункачі" (Munkachi), що знаходиться у самому центрі Мукачева, славиться своїм вишуканим інтер’єром та смачними стравами. Це ідеальне місце як для повсякденних обідів чи вечерь, так і для проведення великих весіль та банкетів.

Ресторан "Мункачі" (Munkachi), що знаходиться у самому центрі Мукачева, славиться своїм вишуканим інтер’єром та смачними стравами. Це ідеальне місце як для повсякденних обідів чи вечерь, так і для проведення великих весіль та банкетів.

Розпочнемо із назви ресторану. Заклад названий на честь відомого художника Мігая Мункачі. Знаний у всьому світі митець народився у місті над Латорицею у 1844 році. Вшановуючи славетного земляка, який деякий час жив і працював у Парижі, мукачівці ще за життя надали йому статус почесного громадянина міста. А в даному закладі почесне місце в інтер’єрі займає якраз портрет геніального митця та  репродукції його картин. Усе це нерозривно пов’язано з концепцією закладу.

Далі – про меню ресторану "Мункачі". Воно надзвичайно багате на страви європейських кухонь та автентичної закарпатської.

Салати. Відвідувачі можуть замовити фірмовий салат "Мункачі" (мікс салат, помідори, яйце, грінки, куряче філе) або ж більш традиційні "Грецький салат", "Цезар з куркою", "Цезар з лососем", салат з фетою, салат з телятиною, гарячий салат з овочів гриль та з десяток інших вельми смачних салатів.

Аналізуючи відгуки про ресторан "Мункачі", не можна не звернути увагу саме на акценті смачності цих всіх салатів. Найбільше людей зазначають, що вони вишукані та приємно дивують низькою ціною.

 Холодні закуски. Гурмани почуватимуться тут мов у раю. На вибір відвідувачів більше півтора десятка наїдків. Ось кілька з них:

  • Закуска "Мункачі" (сирокопчена корейка, шинка, помідори з сирною пастою);
  • Закуска "Закарпатська" (шовдарь, сало солене, сало копчене, хрінь);
  • Закуска сирна (сир російський, королівський, фета, моцарелла);
  • Верховинська помазанка;
  • Пікниця,
  • Кілька видів рулетів;
  • Короп фарширований та багато іншого.

Гарячі закуски у свою чергу представлені жульєном з білими грибами та куркою, сиром фрі з курком, ковбасками на грилі, смаженими крилами, баношом з бринзою та шкварками та ін.

Любителі перших страв можуть замовити курячий бульйон, бульйон з білих грибів, борщ з м’ясом, бограч, боб-левеш, боб-гуляш.

Поціновувачі м’ясних страв будуть приємно вражені смаком мисливської вечері (свинина, картопля, квасоля, печериці, вершки, сир), філе свинини у вершковому соусі, карпатським делікатесом з курячого філе та овочами, панським шашликом з апельсинами, телячою вирізкою у грибному соусі, телятиною у вишневому соусі, каре телятини на мангалі та ін.

Це далеко не весь перелік страв із меню ресторану "Мункачі".

Ресторан у центрі Мукачева – чудове місце для проведення весілля. Тут можна розмістити близько 200 гостей.

Також у "Мункачі" можна провести дні народження, хрестини та інші банкети. До речі, весілля й банкети – основна спеціалізація закладу. Тож тут знають, як зробити ваше свято унікальним та яскравим.