Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На футболіста "Миная" відкрили кримінальну справу

На гравця футбольного клубу "Минай" Євгена Селезньова відкрили кримінальну справу за погрози журналісту Андрію Сеньківу. Справу перевели з Києва в Ужгород. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив сам Андрій Сеньків.

"Справа більше не в Києві. Її перекинули на Ужгород. Тому безпосередньо у слідчих діях мені важко брати участь. Зрозуміло, що додзвонитися в ужгородську поліцію (та в будь-яку поліцію) — справа нелегка. Їхати туди — теж таке собі задоволення. Пояснення поліції просте — протизаконні дії здійснювалися саме в цьому місті", — написав журналіст.

Санкція статті 345-1 "Погроза або насильство щодо журналіста" передбачає покарання виправними роботами терміном до двох років або арештом до шести місяців чи позбавленням волі до трьох років.

Читайте також:
Гучний скандал за участі футболіста закарпатської команди: що він такого наговорив

"Суспільне Закарпаття" телефонувало речниці Нацполіції Закарпаття Ганні Дан: вона пообіцяла прокоментувати ситуацію згодом.

Що сталося між Селезньовим та Сеньківим

На YouTube-каналі "ТаТоТаке" опублікували відео, у якому повідомили про погрози від Євгена Селезньова одному з ведучих — Андрію Сеньківу. Погрози розпочалися після того, як журналіст повідомив в одному з відео, що Селезньов порушує дисципліну у складі "Миная". А через наявність форварда, за словами Сеньківа, головний тренер "Миная" Ігор Леонов "не може тримати під контролем роздягальню".

Приводом для заяв Сеньківа стало відео, на якому Селезньов емоційно звертається до когось з команди (за словами журналіста, слова стосувалися саме головного тренера) через появу на полі одного з гравців.

В "ТаТоТаке" стверджують, що форвард декілька разів телефонував Сеньківу з погрозами. Хоча ще до цього журналіст неодноразово повідомляв інформацію про його неспортивну поведінку.

Нагадаємо, "Минай" залишився без головного тренера.