Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Гучний скандал за участі футболіста закарпатської команди: що він такого наговорив

Гучний скандал за участі футболіста закарпатської команди: що він такого наговорив

Гучний скандал за участі футболіста закарпатської команди: що він такого наговорив

Журналіст та ведучий програми "ТаТоТаке" Андрій Сеньків написав заяву до поліції на форварда "Миная" Євгена Селезньова, який у телефонній розмові обматюкав його і погрожував розправою.

ВІДЕО ДНЯ

Про це Сеньків повідомив на своїй сторінці в Facebook, детально пояснивши ситуацію.

"Бог і ще купа людей свідки – я не хотів публікувати нашу розмову з Селезньовим, яка відбулася ще 25 листопада. Він погрожував тим, що мене наберуть якісь люди, а згодом і під’їдуть. Вирішив так – наберуть, тоді будемо розбиратися. Мене не набрали. І я забув за цю всю історію. Але вчора згадав. Дзвінки сипалися від самого ранку. Селезньов не підбирав слів, обзивав і прямо погрожував. Дороги назад не було, соррі.

Реклама
Читайте також:
"Минай" зазнав чергової поразки та опустився в зону вильоту

Від Селезньова я реально втомився. Кілька днів провести в спілкуванні з ним – те ще задоволення. Тому від сьогодні я заблокував його, де тільки можна. Слухавку від інших людей з клубу теж не підіймаю. Ми достатньо наговорилися. Стоп!

Реклама

Єдине місце, де я готовий розбиратися зі Селезньовим – правозахисні структури. Заяву до поліції я вже подав. Вона "в опрацюванні". Це потрібно було зробити – знаю точно, що я не єдиний, кому отак погрожував Селезньов. Є купа історій в публічній площині, а є й непублічні – страждали і журналісти, і футболісти команд-суперниць. Але ті вирішили не давати хід цим історіям у публічній площині. Це неправильно. Отаких рекордсменів треба карати. Законними методами", – написав Сеньків у соцмережі.

Через деякий час на офіційному сайті "Минаю" з’явилося звернення клубу щодо інциденту.

"У зв’язку з оприлюдненням на Youtube-каналі однієї з популярних футбольних програм аудіо-записів телефонних розмов футболіста команди Євгена Селезньова та головного тренера Ігоря Леонова, ФК Минай вважає за необхідне висловити таке:

Реклама

Ми поважаємо роботу журналістів та завжди раді, коли вони своїми матеріалами привертають увагу до життя нашого клубу. Однак не розуміємо, коли медійники користуються сумнівними джерелами та видають непідтверджену інформацію як справжній факт.

Журналіст Андрій Сеньків, який оприлюднив ці аудіо-записи, стверджує про нібито "проблеми в роздягальні", "порушення дисципліни", "хамське ставлення до тренера" ​​та інше в ефірі програми "Та То Таке" від 6 грудня 2021 року.

Зазначимо, що оприлюднений відеозапис у Тік-току, на основі якого журналіст робив свої висновки, що Є.Селезньов негативно висловлює свої емоції, були адресовані не тренеру І.Леонову.

Звертаємо увагу, що згідно з проведеним внутрішнім розслідуванням, з’ясували, що відео було записано таємно невідомим фанатом, який вибіг на поле в момент, коли команда йшла до фанатського сектору, дякувати за підтримку у грі з Динамо 27 листопада. Висловлював критику Є.Селезньов виключно гравцям. Футболіст уже вибачився перед ними того ж дня в роздягальні за свої дії.

Чому журналіст робить подібні висновки в ефірі програми та чому видає свої вигадки за підтверджений факт – залишається на совісті автора. Не виключаємо, що його джерела, звідки він бере інформацію, свідомо маніпулюють журналістом, щоб він видавав "бажане" за "дійсне".

Також нам незрозуміло, з якою метою було оприлюднено цю інформацію в ефірі? Чи не з метою дискредитації клубу в очах уболівальників та колег? Чи, можливо, заради чергового хайпу?

Зазначимо, що подібна непідтверджена інформація спричинила конфлікт Є.Селезньова із журналістом, внаслідок якого і виникли ці неприємні телефонні розмови.

Реклама

Від імені клубу заявляємо, що не підтримуємо жодних проявів агресії футболіста у бік журналіста. У зв’язку із цим з гравцем Є.Селезньовим вже було проведено профілактичну бесіду в приватному порядку і буде вжито відповідних заходів.

Також зазначимо, що записані відповідні аудіозаписи були не в робочий час гравця, і вони мають приватний характер.

І просимо представників ЗМІ в майбутньому, якщо виникають відповідні непорозуміння з представниками нашого клубу, звертатися відповідно до нас, щоб ми вирішили конфлікт цивілізованим шляхом, а не через публічний розголос у ЗМІ, який зачіпає не тільки винуватців конфлікту, а й увесь футбольний клуб та почуття його уболівальників".

Увага! На відео присутня ненормативна лексика.

ВІДЕО: ТаТоТаке / YouTube

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно