Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Харківський "Металіст" провів перший день літніх зборів на Закарпатті

Харківський "Металіст" провів перший день літніх зборів на Закарпатті

Сьогодні "Металіст" під керівництвом Олександра Севидова почав другий навчально-тренувальний збір. Місцем своєї дислокації "жовто-сині" обрали село Кам’яниця, що в десяти кілометрах від Ужгорода.

Близько 18:00 команда прибула в готель, а вже через годину зібралася і на перше тренування. Відзначимо, що поле, на якому харків’яни і будуть працювати на цьому зборі, знаходиться безпосередньо на території місцевого спорткомплексу. Перше заняття було самим що ні на є повноцінним і тривало близько півтори години. Спершу хлопці пробіглись, потім пограли в квадрат і в футбол на половину поля. Протягом всього тренування на полі панувала тепла і невимушена атмосфера, що, природно, додало футболістам бажання плідно працювати.

На перше тренування команда вийшла в наступному складі:

Воротарі: Сергій Погорілий, Олександр Горяїнов, Денис Сидоренко.

Захисники: Олексій Курилов, Євген Зубейко, Артем Путівцев, Олександр Нойок, Олексій Ковтун, Дмитро Рижук, Назар Малиновський.

Півзахисники: Сергій Назаренко, Володимир Прийомов, Іван Бобко, Кирило Ковальчук, Денис Кулаков, Сергій Барилко, Олексій Довгий, Олег Синиця, Сергій Рудика, Сергій Сизий, Олексій Полянський.

Нападники: Давид Каядо, Станіслав Куліш.

Днями до команди повинен приєднатися ще один потенційний новачок - В’ячеслав Чурко з донецького "Шахтаря". Що стосується контрольних поєдинків, то відомо, що 3 липня на свято футболу чекає районний центр Львівської області - місто Стрий, де "Металіст" битиметься з місцевою "Скалою", а 10 липня на полі ГСК "Камелот" підопічні Олександра Севідова зіграють з угорською командою під назвою "Балмазуйварош".

Ужгородський збір триватиме до 11 липня, коли "жовто-сині" і візьмуть курс на Харків.