Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські футболісти на виїзді поступились ФК "Вільхівці"

Вийшов неоднозначний матч. Розпочався він під диктовку мукачівців, які швидким переміщеннями та розіграшем по-справжньому закружляли лінію захисту суперника. А на 15-й хвилині прохід лівим краєм Хоменко завершив передачею на Хміля, який підправив собі під ударну ногу і потужно вистрілив м’яч влучає в поперечину, а від неї відскочив до Івана Качура, який з лінії штрафного майданчика пробив точно в кут воріт.

Не встигли господарі оговтатися від першого м’яча, як через три хвилини пропустили вдруге. Аналогічна атака завершилися ударом Віталія Міклоша з 25 метрів, м’яч торкнувшись спини захисника, влетів у сітку воріт «Вільхівців». Яскравий початок для «Мункача».  Та вже за чотири хвилини свою перевагу мукачівська команда втратила. На 20-й хвилині воротар «Мункача» виносячи м’яч віддав його супернику, той віддав передачу на Апіяна, а вже Артур пробиває точно в кут, – йдеться у повідомленні прес-служби ФК "Мункач".

Через дві хвилини арбітр Михайло Лялюк призначив штрафний у ворота «Мункача»: господарі швидко розіграли, а Апіян точно замкнув. На 38-й хвилині небезпечно стріляє по володіннях Дядюка  Іван Грубінка – воротар парирує постріл.  Невдовзі команди пішли на відпочинок.

Друга половина гри проходила за невеликої переваги гостей, та все ж гостро контратакували господарі. На 59 хвилині трьохходівка Апіян-Матяш-Терпак завершилася ударом останнього, який намагався перекинути Дядюка, та Володимир переводить м’яч на кутовий. На 67-й хвилині вже Апіян практично будучи один перед воротами не влучає в ствір.

У «Мункача» міг вирішити результат матчу Апостолюк, однак Владислав не зміг як слід розпорядитися м’ячем після передачі Качура. А на 88-й хвилині серія ударів та відскоків у ворота гостей завершилася пострілом Володимира Товта, удар якого вийшов невідпорним для Дядюка. Тож 2:3 – поразка в цій зустрічі.

ФК «Вільхівці» (Вільхівці) – «Мункач» (Мукачево) – 3:2 (2:2)

Голи: Апіян 20, 22, Товт 88 – Качур 15, Міклош  18