Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Спорт
  • Уродженець Мукачева увійшов до історії під час свого дебюту в Лізі Чемпіонів

Уродженець Мукачева увійшов до історії під час свого дебюту в Лізі Чемпіонів

Видання "Футбол 24" переповідає реакцію іспанських ЗМІ на матч між Барселоною та Динамо.

У статті зазначається, що воротар Руслан Нещерет зібрав схвальні рецензії на всіх іспанських ресурсах як "найвидатніший гравець української команди".

Вистачало і статей, присвячений суто особі Руслана. Уродженець Мукачева увійшов до історії під час свого дебюту в ЛЧ. Ніхто з 2013 року не робив у головному єврокубковому турнірі більше сейвів, ніж 18-річний український воротар (12). Другий наймолодший кіпер київського клубу за всю історію Ліги чемпіонів став головним героєм в Іспанії, затьмаривши навіть сейви Тер Штегена, гру Мессі з Фаті, класний гол захисника Піке, який продовжує мірятися результативністю з вічним антагоністом Рамосом.

Читайте також:
Мукачівець став найкращим гравцем матчу "Барселона" – "Динамо"

Рамон Катала, старший тренер академії Динамо, відзначає, що Нещерет прийшов у 13-річному віці. Руслан завжди випереджав свою вікову категорію на рік.

"Він дуже врівноважений і мужній воротар, який відчуває пристрасть до гри. З моменту прибуття він провів 5 років, працюючи з Володимиром Іконніковим, тренером воротарів. Обожнює тренуватися і грати – йому все одно, хто перед ним. Щоправда, в багатьох матчах за дубль Нещерету не потрібно докладати великих зусиль. На Камп Ноу все було зовсім навпаки, бомбардування зі старту. 

Були певні побоювання через відсутність Бущана та Бойка, які добре проявили себе в попередніх іграх ЛЧ чи за збірну проти тієї ж Іспанії, але Руслан зіграв спокійно, дуже уважно і відповідально. Він зіграв сенсаційно, залишав нас у грі до останнього. Ще одна важлива річ – Нещерет добре грає ногами. Нам подобаються воротарі, які беруть участь у позиційній грі, а він майже не припускається помилок", – запевнив Катала.