Їжа Закарпаття: Кацурін і Птушкін презентували великий гід
На YouTube-каналі Михайла Кацуріна опубліковано черговий великий гід про смаколики України. На цей раз ведучі розповідають про їжу Закарпаття.
Подорож Закарпаттям автори програми розпочали із закладу «Справжня казка», що у селі Подобовець. Тут вони скуштували токан зі шкварками, але незвичними — з копченого сулугуні. Також спробували на смак оселедець під шубою, але… без оселедця. Рибу було так само замінено копченим сулугуні. Обом ведучим страви сподобались.
Далі вони попрямували у «Чайовню Сурія», що на горі Гимба. Там скуштували неймовірно смачний чай та млинці з медом та брусницею.
Потім вони навідались у «Djezva Coffee», яке розкинулось поміж гірського лісу. Звідси попрямували у «Колибу» в Міжгір’ї, де скуштували човлент.
Де ще побували Міша Кацурін та Антон Птушкін:
- Chizay. Мала гора,
- Золота Пава,
- Клячанівська “Корчма”,
- Goodwill,
- Порядний ґазда,
- Під замком,
- Шпайз,
- Корчма «Підкова».
Весь випуск програми дивіться нижче.
Раніше вийшов випуск програми «Світ навиворіт», який частково знімали на Закарпатті.