Їжа Закарпаття: Кацурін і Птушкін презентували великий гід

Фото: скріншот із відео

На YouTube-каналі Михайла Кацуріна опубліковано черговий великий гід про смаколики України. На цей раз ведучі розповідають про їжу Закарпаття.

Подорож Закарпаттям автори програми розпочали із закладу «Справжня казка», що у селі Подобовець. Тут вони скуштували токан зі шкварками, але незвичними — з копченого сулугуні. Також спробували на смак оселедець під шубою, але… без оселедця. Рибу було так само замінено копченим сулугуні. Обом ведучим страви сподобались.

Далі вони попрямували у «Чайовню Сурія», що на горі Гимба. Там скуштували неймовірно смачний чай та млинці з медом та брусницею.

Читайте також:
Відомий тревел-блогер опублікував випуск про Карпати

Потім вони навідались у «Djezva Coffee», яке розкинулось поміж гірського лісу. Звідси попрямували у «Колибу» в Міжгір’ї, де скуштували човлент.

Де ще побували Міша Кацурін та Антон Птушкін:

  • Chizay. Мала гора,
  • Золота Пава,
  • Клячанівська “Корчма”,
  • Goodwill,
  • Порядний ґазда,
  • Під замком,
  • Шпайз,
  • Корчма «Підкова».

Весь випуск програми дивіться нижче.

Раніше вийшов випуск програми «Світ навиворіт», який частково знімали на Закарпатті.