Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівські міліціонери затримали кишенькову злодійку

Мукачівські міліціонери затримали кишенькову злодійку
Інспектори патрульної служби міліції «на гарячому» затримали кишенькову злодійку. 64-літня жінка вже роками спеціалізується на дрібних крадіжках. На цей раз мукачівка з чужої сумки витягнула...

Інспектори патрульної служби міліції «на гарячому» затримали кишенькову злодійку. 64-літня жінка вже роками спеціалізується на дрібних крадіжках. На цей раз мукачівка з чужої сумки витягнула гаманець з грошима та золотим ланцюжком.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіли правоохоронці патрульної служби міліції Мукачівського міськвідділу, літня жінка вже неодноразово знайомилась з правоохоронцями. Проте на цей раз вчергове «переступила» норми закону і вкрала від молодого чоловіка гаманець. Раніше судима жінка настільки «витончено» вміє витягнути портмоне із сумки, що потерпілі виявляють зникнення занадто пізно, – акцентує увагу речник Мукачівського МВ УМВС Наталія Машіко.

Подібна ситуація трапилась і цього разу. Підозрілу жінку, яка вешталась центральною частиною міста під час свята меду у м.Мукачеві, помітили патрульні. Від мукачівця, який вперто не помічав злодюжку, кмітлива жінка двічі намагалась витягнути гаманець. Спроби були помічені патрульними. Коли втретє кишенькова злодюжка зазіхнула на чуже і швиденько сховала у своїй сумці чоловічий гаманець, була викрита правоохоронцями.

Реклама

Відомості про подію слідчий міського відділу вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Наразі долю підсудної вирішить суд.

Шановні громадяни! Щоб не стати жертвою подібних злочинів, будьте уважними у місцях великого скупчення людей, а також у громадському транспорті. Не залишайте речі без нагляду, не тримайте гаманці, гроші та документи в зовнішніх кишенях, сумках, пакетах, легкодоступних для злодіїв.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно