Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хлопець вдарив ножем у живіть 19-річного юнака

Хлопець вдарив ножем у живіть 19-річного юнака

Слідчі відкрили кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство 19-річного мешканця Хуста. Жителя селища Вишково затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 25 липня, о 18:20, поліцейські отримали повідомлення про те, що у селі Ракош Хустського району чоловікові нанесли тілесні ушкодження.

На місці події поліцейські Хустського районного управління встановили, що злочин трапився біля одного з будинків по вулиці Центральній. Там 25-річний житель селища Вишково вдарив ножем у живіт 19-річного хустянина. Виявилося, що конфлікт стався на грунті ревнощів. Адже потерпілий є новим знайомим колишньої дівчини нападника, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті загинула 16-річна дівчина: як це трапилось

Пораненого чоловіка госпіталізували. А 25-річного жителя Вишкова затримали в порядку статті 208 КПК України. Під час огляду в чоловіка вилучили розкладний металевий ніж. Наразі затриманий перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Реклама

За фактом злочину слідчі Хустського районного управління поліції  відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 15, ч. 1 ст.115 ККУ (Замах на вбивство). У рамках кримінального провадження працівники поліції з’ясують усі обставини злочину. Найближчим часом чоловікові буде повідомлено про підозру.

Хлопець вдарив ножем у живіть 19-річного юнака – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно