Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Гучне викриття: на Закарпатті ліквідували міні-нарколабораторію

Гучне викриття: на Закарпатті ліквідували міні-нарколабораторію

Сьогодні, 30 липня, співробітники поліції Виноградова спільно з оперативниками з обласного управління та за силової підтримки бійців КОРДу провели санкціонований судом обшук на території складських приміщень колишнього приватного підприємства. З’ясувалося, що раніше фігурант займався вантажними перевезеннями, а згодом припинив легальний бізнес та переобладнав приміщення в міні-нарколабораторію. За допомогою спеціальних пристроїв чоловік вирощував рослини коноплі, з яких в результаті виготовляв наркотик «марихуану».

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
На Закарпатті судитимуть банду наркоторговців

У зловмисника виявили залишки попереднього врожаю та вже молоді насадження рослин коноплі. Окрім наркотиків у фігуранта вилучили і зброю: три пістолети та автомат АКС. З якою метою чоловік зберігав таку кількість заборонених предметів зараз встановлюють оперативники. Окрім цього, поліцейські встановлюють і можливі канали поширення наркотиків, що виготовлялися фігурантом.

Реклама

Всі речові докази буде скеровано для експертного дослідження. За фактом злочину в поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 317 Кримінального кодексу України, тобто організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Самого ж фігуранта затримано в порядку статті 208 КПК України. Слідство у справі триває.

Реклама

Нагадаємо, що днями у Берегові провели обшук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно