Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік на сходовій клітині під’їзду пограбував пенсіонера

Чоловік на сходовій клітині під’їзду пограбував пенсіонера

16 серпня близько 12:30 до поліції зателефонував 76-річний чоловік і повідомив, що на нього напав невідомий. За викликом на вулицю Острівну в обласному центрі негайно виїхали поліцейські, які встановили, що кількома хвилинами раніше на сходовій клітині під’їзду зловмисник вихопив з рук потерпілого гаманець з грошима, банківськими картками та документами. Після цього грабіжник втік у невідомому напрямку.

ВІДЕО ДНЯ

Пенсіонерові вдалося описати нападника і це допомогло поліцейським оперативно встановити причетного до злочину. В результаті вже за кілька годин оперативники обласного управління поліції спільно з колегами з поліції Ужгорода затримали 34-річного раніше судимого за майнові злочини ужгородця, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Затримано чоловіка, який скоїв напад на власника магазину
Реклама

У зловмисника вилучили гаманець потерпілого, пенсійне посвідчення та грошові кошти, що належать потерпілому. Окрім цього фігурант встиг зняти грошові кошти з банківської карти пенсіонера. Їх правоохоронці також вилучили та повернуть власнику.

За фактом грабежу, вчиненого повторно, слідчі поліції Ужгорода внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Підозрюваного у злочині помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання відносно нього запобіжного заходу. Працівники поліції клопотатимуть про тримання під вартою.

Реклама

Затриманому загрожує до 6 років позбавлення волі.

Чоловік на сходовій клітині під’їзду пограбував пенсіонера – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно