Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті сталась смертельна ДТП за участі неповнолітніх

На Закарпатті сталась смертельна ДТП за участі неповнолітніх

Вдосвіта 5 вересня на лінію 102 зателефонував чоловік та повідомив, що, очікуючи автобус біля села Костилівка, що на Рахівщині, побачив мотоцикл, який зрештою виїхав з його поля зору, проте за звуками нібито потрапив у ДТП.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події одразу ж прибула поліція, яка встановила, що водій мотоцикла марки «Geon 200» не впорався з керуванням та з’їхав із дороги на трасі Мукачево-Рогатин-Львів зі сторони міста Рахів в сторону сіл Ділове та Костилівка.

На Закарпатті сталась смертельна ДТП за участі неповнолітніх – 01
Реклама

І водій, і пасажир транспортного засобу – 17-річні мешканці Костилівки. Поліція встановила, що мотоцикліст не впорався з керуванням та з’їхав з дороги у кювет, там він проїхав ще деякий шлях та вдарився об кам’яну стіну.

Читайте також:
Моторошна аварія у Мукачеві: опубліковано фото загиблої дівчини
Реклама

 

Внаслідок аварії водій загинув на місці події, його приятеля доставлено до лікарні з травмами голови. Пасажир перебував у стані алкогольного сп’яніння. Чи був тверезим водій, буде встановлено під час експертизи.

Мотоцикл «Geon» поміщено на штрафмайданчик Рахівського відділу поліції. За даним фактом буде відкрито провадження за ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

Реклама

"В ході досудового розслідування слідчі встановлять всі об’єктивні обставини та причини аварії", – запевнили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно