Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вибух у горах: з’явились фото з місця трагедії

Вибух у горах: з’явились фото з місця трагедії
У горах на Рахівщині пролунав вибух, внаслідок чого двоє туристів загинули, ще п’ятеро госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню важкості та контузіями.
ВІДЕО ДНЯ

15 вересня до поліції зателефонувала мешканка Івано-Франківщини, яка повідомила, що її чоловік став свідком вибуху у горах на Рахівщині. За викликом прибули рятувальники та слідчо-оперативна група поліції.

За результатами першочергових слідчих дій встановлено, що на полонину Григорів, що на горі Кукол, на власних авто приїхала група туристів з Івано-Франківської області. Загалом було 12 людей, серед яких двоє дітей віком 2 та 5 років. 

Реклама
Вибух у горах: з’явились фото з місця трагедії – 03
Читайте також:
У горах стався вибух. Загинуло двоє людей
Реклама

На місці відпочинку туристи розмістили намети та почали розводити багаття. Невдовзі на тому місці, де відпочиваючі розвели вогнище, пролунав вибух, внаслідок якого двоє осіб, які сиділи біля вогню, загинули на місці події, ще п’ятеро госпіталізовані до лікарні з травмами різного ступеню важкості та контузіями. Діти не постраждали.

"Відомо, що на вказаній території, де відпочивали туристи, проходила Лінія Арпада. На місці події виявлено вибоїну, що виникла внаслідок вибуху, та уламки металу з корозією, схожі на уламки снаряду часів Першої світової війни", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

За вказаним фактом слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України.  У справі буде призначено експертні дослідження, в результаті яких поліцейські з’ясують усі обставини події.

Реклама
Вибух у горах: з’явились фото з місця трагедії – 04
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно