Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Закарпатті посадовець міськради завдав державі збитків на понад мільйон

На Закарпатті посадовець міськради завдав державі збитків на понад мільйон

На Закарпатті посадовець міськради завдав державі збитків на понад мільйон
17 вересня експосадовцю повідомили про підозру у скоєнні ним злочину за частиною 2 статті 367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість).

Слідчі Головного управління поліції Закарпаття та оперативники управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області, під процесуальним керівництвом прокуратури, викрили на службовій недбалості експосадовця Ужгородської міської ради.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці встановили причетність колишнього керівника одного із департаментів міської ради до злочину щодо земельних ділянок, на яких розташовано нерухоме майно комунальної власності територіальних громад області.

Йдеться про споруду бризкального басейну, що є невід’ємною частиною інженерних мереж будівлі Закарпатського академічного обласного українського музично-драматичного театру. 

Реклама
Читайте також:
Закарпатська чиновниця брала гроші за "прискорену" видачу закордонних паспортів

Поліцейські довели, що підозрюваний не перевірив у визначеному законом порядку достовірність та можливість включення трьох земельних ділянок до переліку об’єктів комунальної власності міста, що підлягають продажу на аукціоні шляхом їх викупу. 

Реклама

У результаті – вказані земельні ділянки було незаконно відчужено та продано у власність двом громадянам. Таким чином державі було завдано збитків на суму понад 1,1 млн. грн.

17 вересня експосадовцю повідомили про підозру у скоєнні ним злочину за частиною 2 статті  367 Кримінального кодексу України (Службова недбалість). У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначили, що досудове розслідування у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно