Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У кілька закладів Ужгорода і Мукачева навідалась поліція

У кілька закладів Ужгорода і Мукачева навідалась поліція
Два заклади в Ужгороді та один в Мукачеві на момент, коли навідалися поліцейські, працювали та приймали клієнтів.
ВІДЕО ДНЯ

17 вересня в ході відпрацювання оперативної інформації співробітники карного розшуку поліції Закарпаття одночасно припинили роботу трьох закладів, що всупереч закону надавали послуги у сфері грального бізнесу. 

Два заклади в Ужгороді та один в Мукачеві на момент, коли навідалися поліцейські, працювали та приймали клієнтів. Слідчим вдалося взяти свідчення від відвідувачів, які розповіли про роботу цих закладів. 

Реклама

З кожного із трьох закладів вилучені системні блоки, монітори, комплектуюча техніка, пристрої для електронного обчислення, записники з даними про діяльність таких незаконних організацій. Загалом вилучено 74 одиниці техніки. Всі речові докази буде відправлено на експертизу. 

Читайте також:
Поліція відреагувала на повідомлення в соцмережі щодо функціонування грального закладу у Мукачеві
Реклама

Окрім цього встановлено й осіб, відповідальних за обслуговування клієнтів. Надавати пояснення вони наразі відмовилися. Вказані факти кваліфікують за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України, тобто зайняття гральним бізнесом.

Нагадаємо, що 20 грудня 2019 року Кабінет Міністрів України підписав Розпорядження №1325-р, яке доручає Національній поліції України вжити заходів для припинення функціонування розповсюджувачів лотерей, діяльність яких не віднесена до організації та проведення лотерей, не заборонених Законом України «Про заборону грального бізнесу в Україні».

У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що винним загрожує відповідальність у вигляді штрафу до 40 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, а у разі повторного скоєння кримінального правопорушення штраф може сягати 50 тисяч НМДХ.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно