Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Рахові затримали наркоторговця

У Рахові затримали наркоторговця
ВІДЕО ДНЯ

20 вересня після тривалих оперативних заходів співробітники Рахівського районного відділу поліції затримали 45-річного мешканця райцентру, причетного до наркозлочину.

Поліцейським вдалося встановити час та місце чергової зустрічі фігуранта зі своїм клієнтом, і в результаті правоохоронці затримали його "на гарячому". Поліція вилучила наркотики та гроші, які чоловік отримав за продаж марихуани.

Реклама

Окрім цього за місцем проживання підозрюваного було проведено обшук, в ході якого поліцейські вилучили ще наркотики рослинного походження та прилади для їх вживання.

Читайте також:
Поліцейські зі спецпризначенцями затримали двох наркоторговців
Реклама

Наркоторговця затримано у порядку статті 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом відкрито провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів.

"За такі дії підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. – Слідство у справі триває".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно