Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонникам пропонували хабар за переправлення нелегалів

Прикордонникам пропонували хабар за переправлення нелегалів

Днями до поліції звернулися співробітники прикордонної служби, які повідомили, що одному з їхніх військовослужбовців зловмисник пропонував неправомірну вигоду за сприяння у переправі нелегалів через державний кордон України.

ВІДЕО ДНЯ

В поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження та розпочали розслідування. В результаті оперативники з’ясували, що фігурантом справи є 28-річний громадянин Пакистану, який мав на меті налагодити на Закарпатті схему переправлення нелегальних мігрантів до країн Європейського Союзу, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
На Закарпатті прикордонник вимагав 18 тисяч доларів
Реклама

В ході контролю за вчиненням злочину співробітник прикордонної служби обумовив з фігурантом злочину час та місце зустрічі для передачі грошових коштів, після чого за «домовленістю» зловмисник міг би безперешкодно переправити нелегалів через «зелений кордон». 

В результаті, вчора ввечері поліцейські спільно з прикордонниками та працівниками прокуратури затримали зловмисника «на гарячому» разом з його іноземними клієнтами та грошовими коштами.

Реклама
Прикордонникам пропонували хабар за переправлення нелегалів – 01

Наразі підозрюваного затримано у порядку статті 208 КПК України. В поліції відкрито два кримінальні провадження за ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Досудове розслідування у справі здійснюється за процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури.

Нелегалів тим часом поміщено до спецприміщення Чопського прикордонного загону. Відносно них вирішується питання про подальше повернення їх до країни походження.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно