Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Вбивство дитини на Закарпатті: опубліковано фото вітчима і матері дівчинки

Вбивство дитини на Закарпатті: опубліковано фото вітчима і матері дівчинки

Вбивство дитини на Закарпатті: опубліковано фото вітчима і матері дівчинки
У селі Паладь-Комарівці 34-річний вітчим до смерті забив 10-річну падчерку. А рідна мати дівчинки навіть не надала їй допомоги. Опубліковано фото та прізвища вітчима і горе-матері

Страшна трагедія сталась у перші вихідні жовтня на Закарпатті. У селі Паладь-Комарівці, що під Ужгородом, 34-річний вітчим до смерті забив 10-річну падчерку. При цьому рідна мати дівчинки не тільки не захистила її, вона навіть не надала їй допомоги. Очевидці кажуть, що дівчинку в родині постійно жорстоко били, в цьому брала участь і рідна мати. Тепер соціальна служба забрала у неї дітей, проте мати хоче їх повернути. Детальніше про це читайте в матеріалі.

ВІДЕО ДНЯ

Дівчинка боялася побоїв вітчима

У селі Паладь-Комарівці тільки і говорять про трагедію. Щоправда, розповідати подробиці журналістам не дуже хочуть. Справа в тому, що половина населеного пункту давно боялася Сергія Давидова, вітчима вбитої 10-річної Маї.

"Коли він випивав, то був дуже агресивний. Приблизно півтора року тому в нього стався конфлікт біля бару з одним із місцевих жителів, якого Сергій обізвав. Вони побилися. То він ще й до суду подав на того хлопця", – розповів один із місцевих жителів.

Реклама
Вбивство дитини на Закарпатті: опубліковано фото вітчима і матері дівчинки – 01

Але більше за все від Сергія діставалося його падчерці Маї. Він міг бити її за що завгодно. За те, що вчасно не замела в будинку, не помила посуд, не нагодувала кроликів, не поміняла молодшій дитині памперс. Били її кулаками, армійським ременем.

Реклама
Читайте також:
10-річну дівчинку забили до смерті на Закарпатті: подробиці кривавого злочину

Причому мати дівчинки, 37-річна Наталія, ще й допомагала вітчиму карати дочку. Оточенню Сергій завжди говорив, що він дітей не чіпає, а б’є їх сама Наталя.

"Насправді це не зовсім так. Агресором у домі був він. А вона говорила, що боялася його, тому не заперечувала і сама брала участь у побоях. Але сильно не била, нібито вдавала", – розповів один із жителів села.

Реклама

Дівчинка виконувала всю роботу в будинку. Місцеві розповідають, що Мая ходила в магазин за продуктами, доглядала за молодшими братами і сестрами. Сергій із Наталією могли серед ночі кудись поїхати, а за старшу залишали Маю, якій вранці ще потрібно було йти в школу.

Мая не раз утікала з дому через побої. Вона так боялася вітчима, що навіть коли у неї випадково втік кролик, то вона просто від страху кинулася навтьоки. Місцевий пастух розповідав, що одного разу дівчинка втекла з дому навіть без взуття. Боса бігала по свіжоскошеній траві в полі. Сама трава була гостра після косовиці, але навіть це не зупиняло дитину.

Так любила, що не скаржилася в поліцію

Бив Сергій і Наталю. Бив так, що вона теж тікала з дому і ховалася у сусідів. А він шукав її по селу і погрожував перерізати собі вени. Однак писати заяву в поліцію на домашнього насильника Наталя не хотіла.

Чому Наталя так поводилася? Жінка запевняла, що дуже любить свого чоловіка, тому перечити йому або скаржитися на нього в поліцію вона не буде. Називала його завжди "мій лапулічка, коханий".

Вбивство дитини на Закарпатті: опубліковано фото вітчима і матері дівчинки – 02

Навіть на своїй сторінці в соцмережі в його день народження вона писала: "Ти людина, якою я не просто дорожу – я тобою в буквальному сенсі живу і дихаю. Ти коханий, ти єдиний, ти надійний і вірний. Я бажаю тобі, коханий мій, щоб над твоєю головою ніколи не збиралися хмари. Нехай тільки сонце над тобою світить, показуючи правильні шляхи, щоб ти міг по них без перешкод та завад до свого успіху йти. Бажаю тобі завжди залишатися таким, як ти є, адже ти мій коханий чоловік і найулюбленіший тато на світі. З днем народження, лапулічка", – написала Наталя.

Побив колишнього чоловіка Наталії

У Наталії було шестеро дітей. Старшій уже 18 років, але з матір’ю вона не живе. Далі за старшинством ішла Мая. Був і хлопчик, який помер ще в дитинстві. Залишилася 5-річна Ніка, вона також доводиться падчеркою Сергію.

Реклама
Читайте також:
Суд арештував чоловіка, який вбив 10-річну прийомну дочку

Його рідними дітьми є двоє молодших – однорічний Максим та дівчинка, якій всього два тижні. Із Сергієм жінка познайомилася через інтернет. Вони листувалися, потім він приїхав до неї, і вони стали жити разом.

Сам він із Нікополя, звідки втік, оскільки жорстоко побив свою співмешканку, його розшукувала поліція. А раніше Сергій сидів у в’язниці за вбивство.

Колишніх чоловіків і батьків дітей Наталії Сергій у будинок не впускав. Одного разу до них прийшов батько Маї, Ігор, щоб перевірити, як живе його дочка. Однак ворота йому ніхто не відкрив. Тоді батько переліз через паркан, що дуже розлютило Сергія. Як пише "Обозрєватєль", він жорстоко побив Ігоря, навіть топив його в калюжі, а Наталя все знімала на телефон.

Мати не захистила доньку

У п’ятницю, 1 жовтня, соціальні служби повинні були забрати Ніку і Маю із сім’ї, оскільки родичі дітей написали заяви про те, що з ними в сім’ї жорстоко поводяться. Але з якоїсь причини служби не приїхали.

Однак про це дізнався Сергій. Це викликало у нього лють. У суботу, 2 жовтня, він знову пиячив. Розмова зайшла про Маю. Це розлютило вітчима, і він почав жорстоко бити дівчинку. Бив усім, що потрапляло під руку, навіть дерев’яною палицею. Наталя не захищала дитину.

Вбивство дитини на Закарпатті: опубліковано фото вітчима і матері дівчинки – 03
Реклама

Пізніше вона виправдовувалася, говорила, що боялася гніву чоловіка. І коли побита до півсмерті дівчинка заснула в ліжку, вона навіть не підійшла до неї, щоб подивитися, що з дитиною. А вранці вони вже побачили мертве тіло. Тільки тоді подзвонили в поліцію.

Поліція відкрила справу і проти матері

Зараз Наталі в селі не видно. Одні кажуть, що вона ховається у когось із родичів. Інші – що Наталя в лікарні після побоїв чоловіка. Дітей вилучили соцслужби і відправили до лікарні. Після цього їх переведуть до дитячого приймальника і вирішуватимуть питання про позбавлення батьківських прав матері. Однак Наталя миритися з цим не хоче і збирається забрати дітей назад додому.

У поліції відкрили кримінальне провадження за ст. 115 КК України – умисне вбивство дитини. Суд найближчим часом має обрати Сергію Давидову запобіжний захід. Йому загрожує строк від 10 до 15 років позбавлення волі.

Також поліція відкрила провадження за ч. 3 ст. 135 КК України – залишення без допомоги, що призвело до смерті людини. В межах цієї справи буде дано оцінку діям матері дівчинки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно