Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгородському районі обікрали фермерське господарство

В Ужгородському районі обікрали фермерське господарство
ВІДЕО ДНЯ

15 жовтня до поліції надійшло повідомлення від 31-річного чоловіка про крадіжку техніки з фермерського господарства у селі Концово.  Прибувши за викликом поліцейські з’ясували, що близько 4:40 ранку того ж дня на приватну територію заявника проникли невідомі особи, які, пошкодивши навісний замок на будівлі, викрали звідти бензопилу, зварювальний апарат, шуруповерт та пристрій для запуску двигуна. 

За фактом крадіжки з проникненням слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Правоохоронці обстежили місце злочину та у ході оперативних заходів з’ясували, що до крадіжки причетні 38-ми та 39-річний ужгородці.

Реклама
Читайте також:
В Ужгороді обікрали церкву: винесли позолочені хрести

Зловмисників оперативно розшукали та затримали. Відповідно до статті 208 КПК України їх було поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За процесуального керівництва Ужгородської окружної прокуратури, слідчі повідомили затриманим про підозру та звернулися до суду з клопотання про обрання відносно них запобіжного заходу. 

Реклама

Розглянувши матеріали слідчих суддя виніс ухвалу згідно якої 39-річного фігуранта взято під варту з можливістю внесення грошової застави, а його спільнику обрано цілодобовий домашній арешт.

У відповідності до санкції статті за скоєне підозрюваним загрожує  до шести років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно