Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Затримано чоловіка, який виростив майже пів сотні кілограмів конопель

Затримано чоловіка, який виростив майже пів сотні кілограмів конопель

Вчора, 18 жовтня, під час відпрацювання оперативної інформації співробітники поліції Берегівщини затримали 25-річного фігуранта наркозлочину. 

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці встановили, що підозрюваний висадив цілу плантацію конопель в лісосмузі на околиці села Великі Береги, за якою протягом останнього часу ретельно доглядав, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Коли зловмисник вчергове прийшов на місце злочину, щоб зрізати насадження, туди ж навідалися й поліцейські. На момент прибуття правоохоронців 25-річний фігурант вже встиг упакувати нарковмісні рослини до мішків для подальшого транспортування.

Реклама
Читайте також:
Суд арештував наркодилера з Мукачівщини

Для вилучення інших речових доказів, які б підтверджували протиправну діяльність чоловіка, поліцейські провели невідкладний обшук за його місцем проживання.

Реклама

В результаті, на горищі його будинку правоохоронці виявили чергову партію коноплі, яку зловмисник висушував  для подальшого виготовлення з неї марихуани.

Загалом вага вилученого склала майже 45 кілограмів. Всі речові докази слідчі скерують експертам для дослідження.

Затримано чоловіка, який виростив майже пів сотні кілограмів конопель – 01
Реклама

Самого ж зловмисника, у відповідності до статті 208 КПК України, поліцейські помістили до ізолятора тимчасового тримання. Зараз слідчі готують матеріали для повідомлення фігурантові про підозру та обрання щодо нього запобіжного заходу – у суді поліцейські клопотатимуть про тримання зловмисника під вартою.

За фактом незаконного виробництва, виготовлення, придбання чи зберігання наркотиків або їх аналогів у особливо великих розмірах без мети збуту, в Берегівському районному відділі поліції відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.309 Кримінального кодексу України.

У ході досудового розслідування поліцейські з’ясовуватимуть, з якою метою підозрюваний вирощував таку кількість нарковмісних рослин та чи є у нього спільники.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно