Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатському судді погрожують розправою

Закарпатському судді погрожують розправою

Голова Ужгородського міськрайонного суду Віктор Данко поскаржився до Вищої ради правосуддя через погрози фізичної розправи від підсудного – Івана Р. Суддя заявив, що підсудний погрожував йому та його сім’ї, бо хоче отримати виправдальний вирок у справі.

ВІДЕО ДНЯ

Як зазначається у повідомленні Віктора Данка до Вищої ради правосуддя та Офісу Генерального прокурора, коли суддя прогулювався з родиною по місту, до них підбіг підсудний Іван Р. та почав погрожувати побиттям і смертю судді та його дружині.

«27 жовтня 2021 року, під час прогулянки з родиною містом, підсудний, помітивши мене, наздогнав та почав погрожувати фізичною розправою мені та моїй дружині. Зміст висловлювань підозрюваного дає мені достатні підстави вважати, що він допустив протиправне втручання у мою діяльність як судді щодо здійснення правосуддя у справі», – зазначив у своєму зверненні Віктор Данко.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті жінці погрожували розправою, поки її чоловік був за кордоном

У справі, яка перебуває на розгляді у судді Ужгородського міськрайонного суду Віктора Данка, Іван Р. є обвинуваченим за ч. 1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження).

Реклама

У відповіді Вищої ради правосуддя на звернення судді йдеться про те, що рада звернулася до Служби судової охорони щодо забезпечення особистої безпеки суддів, членів їх сімей та охорони приміщення Ужгородського міськрайонного суду, а також до Офісу Генпрокурора для перевірки обставин, про які повідомив суддя Віктор Данко.

У матеріалах справи зазначається, що чоловік обвинувачується у завданні легких тілесних ушкоджень Тетяні М., про деталі справи не повідомляється, проте, відомо, що обвинувачений та потерпіла почергово не з’являються на судові засідання.

Нагадаємо, у Мукачеві вночі викрали чоловіка і силою утримували в гаражі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно