Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті виявили вбитою жінку: що про це відомо

На Закарпатті виявили вбитою жінку: що про це відомо

Тримання під вартою без можливості внесення застави – саме такий запобіжний захід за доводами прокурора Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури обрано закарпатцеві. Чоловіка підозрюють у скоєнні тяжкого злочину – нанесенні тяжких тілесних ушкоджень співмешканці, що призвело до її смерті (ч. 2 ст. 121 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Для припинення таких фактів і запобіганню подальшим правопорушенням проти життя та здоров’я людини прокурори систематично відстоюють у судах застосування найбільш суворого запобіжного заходу для підозрюваних у вчиненні цих злочинів, – інформує пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте також:
На Закарпатті вбили жінку: вже відомо, хто це зробив
Реклама

Інцидент, про який йдеться, трапився цими вихідними на Ужгородщині, в с. Руський Мочар. Слідством встановлено, що місцевий житель під час сварки зі своєю співмешканкою штовхнув жінку на підлогу та наніс їй  декілька ударів по голові й тілу. Від одержаних тяжких тілесних ушкоджень закарпатка померла на місці події.

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. За процесуального керівництва Великоберезнянського відділу Ужгородської окружної прокуратури його здійснюють слідчі відділення №2 Ужгородського райуправління поліції.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно