Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У пасажирському поїзді знайшли 50 кг бурштину

У пасажирському поїзді знайшли 50 кг бурштину

На Закарпатті прикордонники Чопського загону завадили незаконній оборудці українця, який намагався поза контролем перемістити через кордон 50 кг бурштину.

ВІДЕО ДНЯ

«Сонячне» каміння виявили сьогодні вночі у залізничному пункті  пропуску «Чоп (Дружба)» під час перевірки причіпного вагону «Київ – Відень» у складі міжнародного потягу сполученням «Чоп – Захонь». 

На підставі аналізу ризиків, у прикордонного наряду виникли підозри щодо можливого переміщення у пасажирському потягу прихованих від прикордонно-митного контролю товарів. Прикордонники розпочали ретельну перевірку вагону.

Реклама
Читайте також:
В автобусі прикордонники виявили понад 100 кілограмів бурштину

Під час огляду у двох купе під умивальниками, за декоративною обшивкою, військовослужбовці виявили 88 пакунків. В них знаходилося каміння жовто-коричневого кольору.

Реклама
У пасажирському поїзді знайшли 50 кг бурштину – 01

Попередньо встановлено, що це необроблене каміння бурштину різних фракцій та кольорів. Загальна вага вмісту пакунків склала 50 кілограмів. Власником каміння виявився 33-річний громадянин України.

На адресу Ужгородського відділу ГУНП в Закарпатській області прикордонники направили повідомлення за ознаками вчинення злочину, передбаченого ст.240-1 ККУ «Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення,  переробка бурштину». Виявлене каміння вилучено співробітниками митниці для проведення експертної оцінки.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно