Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві діяв підпільний міні-цех з виготовлення горілки

У Мукачеві діяв підпільний міні-цех з виготовлення горілки
Нещодавно працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції припинили діяльність підпільного міні-цеху з виготовлення горілки. Розливав...

Нещодавно працівники сектору Державної служби боротьби з економічною злочинністю Мукачівського міськвідділу міліції припинили діяльність підпільного міні-цеху з виготовлення горілки.

ВІДЕО ДНЯ

Розливав фальсифіковану горілку у себе вдома 51-річний мукачівець. Цей чоловік раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів, і от знову потрапив у поле зору правоохоронців за аналогічний вид правопорушення.

Чоловік зізнався правоохоронцям, що спирт купував, вдома розбавляв водою і розливав у скляні пляшки. Свій продукт зловмисник реалізовував незначними партіями через невеликі торгівельні заклади за дешевою ціною.

Реклама

Під час проведення санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили незначну кількість спирту, який чоловік ховав у підвальному приміщенні у пластмасових пляшках при повній антисанітарії.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч.1 ст.204 (незаконне виготовлення з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно