Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець вкрав два автомобілі, один з них розбив

Закарпатець вкрав два автомобілі, один з них розбив

Врахувавши доводи прокурора Свалявського відділу Мукачівської окружної прокуратури, суд виніс вирок місцевому жителеві – 5 років 6 місяців позбавлення волі за незаконне заволодіння транспортними засобами (ч.ч. 1,2 ст. 289 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Під час слідства правоохоронці встановили причетність чоловіка до викрадення двох автомобілів у Сваляві. В обох випадках – у стані алкогольного сп’яніння. Перший з них мав місце у травні 2019 року. Чоловік проник всередину незачиненого мікроавтобуса марки «Volkswagen» і їздив містом, поки незнайомця за кермом не помітила дружина власника машини, – зазначає пресслужба Закарпатської обласної прокуратури.

Читайте також:
Хлопця затримали і помістили в ізолятор: що він накоїв
Реклама

Повторно обвинувачений незаконно заволодів автомобілем місцевої жительки у вересні цього року, скориставшись тим, що жінка випадково залишила ключі в замку багажника. Чоловік їхав у напрямку Мукачева, дорогою підібравши двох знайомих пасажирів. Усе закінчилося тим, що на швидкості водій з’їхав у кювет, автомобіль перекинувся на дах, після чого обвинувачений поспішив покинути місце події.

Зауважимо, що чоловік вчинив новий злочин, відбуваючи іспитовий термін покарання за попередньо скоєну крадіжку. До вступу вироку в законну силу, як і на період слідства, він перебуватиме під вартою.

Реклама

Примітка: вирок суду першої інстанції набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, встановленого КПК України, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після ухвалення рішення судом апеляційної інстанції (ст. 532 КПК України).

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно