Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Раніше судимий закарпатець знову скоїв злочин

Раніше судимий закарпатець знову скоїв злочин

За доводами начальника Міжгірського відділу Хустської окружної прокуратури місцевого жителя засуджено до 4 років ув’язнення. Його обвинувачують у двох крадіжках із проникненням (ч. 3 ст. 185 КК України) та втягненні до протиправної діяльності неповнолітнього (ч. 1 ст. 304 КК України), а також у порушенні правил адміністративного нагляду (ст. 395 КК України).

ВІДЕО ДНЯ

Під час слідства правоохоронці встановили причетність закарпатця до крадіжки інструментів та інших особистих речей з підсобного приміщення будинку у селі  Запереділля. До вчинення злочину він підбурив і неповнолітнього односельця.

Читайте також:
Хлопець намагався обікрасти будинок закарпатських заробітчан
Реклама

Трапилося це в лютому 2020 року, а вже за кілька місяців, у травні, чоловіка запідозрили у черговій крадіжці. В судовому засіданні прокурор довів, що закарпатець вночі проник до місцевої церкви й викрав із сейфу близько 15 тис. грн.

Крім цього, в червні того ж року суд встановив щодо громадянина адміністративний нагляд на рік. Однак обвинувачений знехтував покладеними на нього обов’язками, не повідомивши поліцію про зміну місця проживання.

Реклама

У полі зору правоохоронців чоловік давно – у 2014 році визнаний винним у крадіжці, за що відбув понад 4 роки ув’язнення. За рік після того, як вийшов на волю, він знову був засуджений. Провадження щодо обвинувачення його у хуліганстві та нанесенні тяжких тілесних ушкоджень наразі розглядається в апеляції. До вступу ж цього вироку в законну силу житель Міжгір’я і надалі перебуватиме під вартою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно