Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Всю Україну облетіла новина про трагедію, яка сталась вночі

Всю Україну облетіла новина про трагедію, яка сталась вночі

Вночі 27 січня солдат-строковик Артем Рябчук розстріляв кількох людей. Новина про це шокувалв всю Україну. Вбивство скоїли на території Південного машинобудівного заводу ""Південмаш" (Дніпропетровська область). Солдат-строковик розстріляв караул військовослужбовців Національної гвардії, 5 загиблих і 5 отримали поранення.

ВІДЕО ДНЯ

Військовослужбовець Національної гвардії України солдат строкової служби Рябчук Артемій Юрійович, 2001 р. н., під час видачі зброї з невстановлених причин пострілами з автомата Калашникова розстріляв караул військовослужбовців НГУ, після чого зі зброєю втік. У результаті цього п’ятеро осіб загинули, а ще п’ятеро отримали поранення".

Всю Україну облетіла новина про трагедію, яка сталась вночі – 01
Реклама

У Дніпрі ввели поліцейську операцію "Сирена". За тривогою підняли особовий склад підрозділів Національної поліції та Національної гвардії.

Читайте також:
Розстріл групи СБУ на Закарпатті є фейком, – речниця
Реклама

Наразі ж стало відомо, що Артем Рябчук був затриманий співробітниками поліції в Дніпропетровській області. Він має нести найсуворішу відповідальність, передбачену Законом.

Всю Україну облетіла новина про трагедію, яка сталась вночі – 02

"За моїм наказом буде створена комісія по виченню обставин, які могли привести до таких дій 21-річного військовослужбовця, якого призвали для того, щоб навчити як боронити країну і дбати про безпеку, а не для того, щоб він розстрілював своїх колег", – зяпевнив глава МВС України Денис Монастирський.

Реклама

Також будуть вивчатися обставини проходження Артемом Рябчуком військово медичної комісії, його психічний стан на момент видачі допуску до зброї. 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно