Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Раніше судимий мукачівець украв у жінки велосипед і перепродав його

Раніше судимий мукачівець украв у жінки велосипед і перепродав його
Оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали раніше судимого чоловіка, який викрав велосипед із парковки неподалік торгового центру на околиці міста. Нещодавно до...

Оперативники карного розшуку Мукачівського міськвідділу міліції затримали раніше судимого чоловіка, який викрав велосипед із парковки неподалік торгового центру на околиці міста.

ВІДЕО ДНЯ

Нещодавно до міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернулась працівниця гіпермаркету, який розміщений на об`їздній дорозі м.Мукачева. Жінка повідомила, що в період часу з 08:00 по 19:00 вона залишила свій велосипед, пристебнутий навісним замком на велопарковці. Коли виявила зникнення, одразу звернулась до міліції.

Переглянувши камери відеоспостереження та перевіривши осіб, які притягувались до кримінальної відповідальності за подібні правопорушення, оперативники карного розшуку вийшли на раніше судимого 41-літнього мукачівця. Чоловік зізнався правоохоронцям: того дня близько 10:00 він викрав велосипед, «перекусивши» навісний замок спеціальними щипцями, а близько обіду перепродав на ринку за 500 гривень.

Реклама

Працівники міліції встановили осіб, які купили крадене. Тож велосипед як речовий доказ, вартістю близько 1 тисячі гривень, вилучено і буде повернуто власниці.

Мукачівцю, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, доведеться відповісти за вчинене. Відомості про дану подію внесені др Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ачст.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Триває розслідування.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно