Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські розповіли, до чого додумались у закарпатському селі

Поліцейські розповіли, до чого додумались у закарпатському селі
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 31 січня, на території Закарпаття правоохоронці зафіксували незаконний перетин кордону гвинтокрилом. Військовослужбовці прикордонної служби спільно з оперативниками СБУ розпочали пошуки літаючого апарату та встановили його місце перебування.

В ході проведення оперативних заходів з’ясувалося, що гвинтокрил незаконно подолав шлях з України до Угорщини, а повернувшись назад, приземлився на околиці села Нижній Студений, що на Хустщині. 

Реклама

"Ймовірно, до злочину причетні троє закарпатців – двоє мукачівців та один житель Хустщини", – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Читайте також:
Що накоїли прикордонник і священник на Закарпатті: оприлюднено подробиці
Реклама

Відомо, що у листопаді минулого року зловмисники придбали на території однієї з північних областей вказаний гелікоптер, який переобладнали для перевезення вантажів. До керування повітряним судном фігуранти залучили сторонню особу, яка має відповідні навики здійснення польотів. 

Для документування факту злочину на місце події прибула слідчо-оперативна група поліції. Поліцейські здійснили огляд та вилучили з гелікоптера близько 50 блоків з цигарками без акцизних марок та 3 блоки з марками акцизного податку.

Речові докази – гелікоптер та цигарки – наразі вилучено та найближчим часом на вказане майно буде накладено арешт. Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі поліції внесли за статтею 334 Кримінального кодексу України, йдеться про порушення правил міжнародних польотів.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно