Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті провели спецоперацію і затримали 24-річного хлопця

На Закарпатті провели спецоперацію і затримали 24-річного хлопця
ВІДЕО ДНЯ

В ході оперативних заходів закарпатські правоохоронці попередили спробу незаконного перетину нелегалами українського кордону з країною Європейського Союзу. До спецоперації були залучені працівники поліції, прикордонної служби та співробітники СБУ.

В результаті, зловмисника разом з групою нелегальних мігрантів було затримано на відстані 500 метрів від держкордону між населеними пунктами Мала Бийгань – Запсонь Берегівського району.

Реклама

24-річний фігурант рухався на автомобілі марки «Volkswagen Polo», в салоні якого перебувало четверо громадян Афганістану – двоє чоловіків та двоє жінок. Відомо, що кожному з них такі незаконні послуги обійшлися в 6200 доларів.

Переправникові повідомили про підозру та вже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення грошової застави. Окрім цього слідчі повідомили про підозру і його 29-річній спільниці з Тячівщини.

Реклама
Читайте також:
Правоохоронці встановили організатора та виконавця незаконної переправи нелегалів

У відділі комунікації поліції Закарпатської області розповіли, що іноземців доставили до Мукачівського прикордонного загону. Їх діям найближчим часом буде надана правова оцінка. Слідчі проводять досудове розслідування за ч. 2 ст. 332 Кримінального кодексу України, тобто сприяння у незаконній переправі нелегалів через державний кордон.

У ході досудового розслідування поліцейські встановлять чи були у зловмисників ще спільники. Відповідно до санкції статті їм загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 7 років.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно