Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодий закарпатець заявив, що обікрав весільний салон заради дівчини

Молодий закарпатець заявив, що обікрав весільний салон заради дівчини

23-річний мешканець отримав 3 роки позбавлення волі за крадіжку з весільного салону у Виноградові. Хлопець вже був судимий за подібні злочини і через місяць після звільнення з колонії вирішив обікрасти ще й весільний салон.

ВІДЕО ДНЯ

У суді закарпатець пояснив, що пішов на злочин знову, оскільки йому потрібні були гроші на лікування дівчини, а по-іншому їх отримати він не міг. Втім, суддя не повірив в історію.

Правоохоронці затримали 23-річного мешканця Виноградова ще в листопаді 2021 року. Тоді хлопець підібрав ключ до дверей весільного салону, пробрався в середину і вкрав з каси понад 5 тис. грн. Виявилося, що крадіжку хлопець вчинив за місяць після того, як вийшов із тюрми.

Реклама
Читайте також:
У мережі показали відео, на якому, начебто, зафіксовано пограбування банку в Мукачеві

У вироку Виноградівського районного суду зазначається, що 23-річний Олександр Д. спочатку підібрав ключ до торгового кіоску на вулиці Миру у Виноградові, проник всередину і вкрав 10 пачок сигарет на 560 грн, а пізніше тієї ж ночі хлопець підібрав ключ до дверей весільного салону на вулиці Тюльпанів, зайшов до приміщення і вкрав із каси шкіряний гаманець із 5,6 тис. грн.

Реклама

Дії крадія зафіксували камери відеоспостереження у весільному салоні, тож невдовзі правоохоронці затримали юнака. При собі він мав 27 різних ключів до дверей, поліцейські вилучили їх у хлопця та знищили.

«На судовому засіданні Олександр Д. повністю підтвердив обставини пред’явленого йому обвинувачення, визнав вину та пояснив, що його співмешканка, яку він дуже любить, захворіла і потрапила в лікарню. Оскільки на лікування необхідно було гроші, тому вона в нього попросила допомоги. Він був у відчаї та нічого іншого як вкрасти не придумав», – зазначається у вироку.

Під час судового засідання обвинувачений просив суворо його не карати і запевняв, що він усвідомив свої помилки, відбуде покарання і такого більше не повториться.

Реклама

Суддя Виноградівського райсуду Володимир Леньо визнав 23-річного закарпатця винним за ч. 3 ст. 185 ККУ (таємне викрадення чужого майна, поєднана з проникненням в інше приміщення, вчинена повторно) та присудив йому 3 роки позбавлення волі. Обвинувачений має право оскаржити вирок протягом 30 днів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно