Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На місце події приїжджала поліція: що накоїв чоловік на Закарпатті

На місце події приїжджала поліція: що накоїв чоловік на Закарпатті

Ввечері на головний пункт центрального спостереження надійшов сигнал “Тривога” з будинку у м. Берегово, який знаходиться під охороною поліції охорони. На об’єкт відразу виїхав наряд реагування.

ВІДЕО ДНЯ

По прибуттю на місце події протягом 7-ми хвилин, поліцейські затримали зловмисника, який незаконно проник до житла. Чоловік пошкодив скло вхідних дверей та зайшов до будинку.

Читайте також:
У Мукачеві судитимуть чоловіка, який обкрадав містян
Реклама

Завдяки злагодженій та оперативній роботі поліцейських охорони вдалося затримати 45-річного мешканця смт Рудне, Львівської області. Спрацювання датчиків допомогли завчасно затримати грабіжника та зберегти житло в безпеці від можливих наслідків погрому.

На місці працювала слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин. Попередня кваліфікація злочину – стаття 162 Кримінального кодексу України, а саме “Порушення недоторканності житла”.

Реклама

Згідно ст. 162 КК України, незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян, – карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно