Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодого хлопця у Мукачеві вбив школяр, зловмисника затримано (ФОТО)

Молодого хлопця у Мукачеві вбив школяр, зловмисника затримано (ФОТО)
Правоохоронці встановили і затримали 14-річного школяра, який підозрюється у вбивстві 22-літнього мукачівця. Посварившись з товаришем старшого брата, хлопець пішов додому, взяв ніж і одним ударом в...

Правоохоронці встановили і затримали 14-річного школяра, який підозрюється у вбивстві 22-літнього мукачівця. Посварившись з товаришем старшого брата, хлопець пішов додому, взяв ніж і одним ударом в спину вбив мукачівця. Останній помер у лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

Повідомлення про те, що під час надання невідкладної допомоги помер 22-літній юнак, до чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло з приймального відділення лікарні. На місце події виїхали правоохоронці, які з`ясували, що хлопець помер від проникаючого ножового поранення грудної клітки справа.

Пошук підозрюваних у вчиненні кримінального правопорушення почали з місця проживання померлого. Хлопець неодноразово потрапляв у поле зору працівників міліції, був неодноразово судимий. Тож і коло спілкування у нього теж було таким.

Реклама

Як встановили мукачівські оперативники, того вечора 22-літній хлопець у одній із забігайлівок міста розпивав спиртне з товаришами з гуртожитку, де останнім часом мешкав. Між ним та його товаришем виникла сварка через дівчину померлого. Під час сутички дісталось і меншому брату – 14-літньому підлітку. Останній образившись за старшого брата, побіг додому, схопив ніж і пішов за хлопцем. Наздогнавши його на околиці міста - по вул.Матросова, вдарив його у спину і втік додому.

Молодого хлопця у Мукачеві вбив школяр, зловмисника затримано (ФОТО) – 01
Реклама

Зустрівши сусіда і товариша розповів їм, що накоїв. А ніж витер від крові і викинув через вікно. Трохи заспокоївшись, хлопець втік з гуртожитку, сподіваючись, що ніхто не дізнається про вчинене. Однак за кілька годин був затриманий працівниками міліції.

Підозрюваний підліток давно знайомий з правоохоронцями міськвідділу. З 8 років хлопець промишляв крадіжками та грабежами. Виховувалась дитина у неповній багатодітній сім`ї. Мати-одиначка у одній кімнаті гуртожитку мешкала з 5 дітьми. Старшому сину 16 років, а найменшому – півтори роки. Тож вихованням своїх чад вона не переймалась.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 ("Умисне вбивство") Кримінального кодексу України. Призначено низку спеціальних експертиз, проводяться інші слідчо-оперативні заходи для встановлення причин такого жорстокого злочину. На цей раз неповнолітньому доведеться відповідати за вчинене у суді згідно з кримінальним законодавством.

Реклама

Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Молодого хлопця у Мукачеві вбив школяр, зловмисника затримано (ФОТО) – 02
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно